Auton tekninen vika tai ulosajo – autamme sinua missä tahansa ympäri vuorokauden. Autofit Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle täysin ilmaista. Palvelussa ei ole omavastuuta. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim uusi akku tai polttoaineen tuonti).

Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun kustannuksista eikä vakuutusehdoista, koska saat avun tilanteissa, joita auton kasko- tai palveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa

Tällaisia tilanteita ovat:

  • Auton hinaus kotipihasta tai esim. kesämökiltä
  • Rengasrikko
  • Avainten jääminen lukittuun autoon
  • Polttoaineen loppuminen kesken matkan
  • Auton juuttuminen lumeen
  • Apukäynnistys akun tyhjentyessä
  • Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

Ajoturva on tarkoitettu kaikille enintään 15 vuotta vanhoille, yksityiskäytössä oleville henkilö- ja pakettiautoille (alle 3500kg).

Autofit Ajoturva -palvelun voit hankkia samalla, kun asioit Autofit-korjaamossa. Palvelu voidaan aktivoida paikan päällä ja saat sen vaikka heti käyttöösi.

Autofit Ajoturva on aina autokohtainen, ei kuljettajakohtainen.

Palvelun hinta

Autofit huollon asiakkaana saat Ajoturvan kuudeksi (6) kuukaudeksi veloituksetta, jonka jälkeen maksat palvelusta vain 3,90 €/kk. Voit irtisanoa palvelun koska tahansa.

Sijaisauto

Tarjoamme myös sijaisauton tarvittaessa enintään kahdeksi vuorokaudeksi, jotta matkasi voi jatkua mahdollisimman mukavasti. Maksat vain 15 €:n omavastuun vuorokaudessa.

Voimassa myös EU-maissa

Voit viettää lomaa huoletta autolla, moottoripyörällä tai vaikka asuntoautolla EU-maissa (voimassa myös Norjassa ja Sveitsissä). Sijainnistasi riippumatta apua on aina saatavilla vain puhelinsoiton päässä – omalla äidinkielelläsi.

Palvelun tarjoaa Autofit-ketjun yhteistyökumppani Falck hinaus- ja tiepalvelut.

Autofit Ajoturvan yleiset sopimusehdot löydät tästä.